|

Quisom.jpg

L’ASSOCIACIÓ MÚSICA DIFUSIÓ TREBALLEM PER A 
UN FUTUR ON LA MÚSICA AJUDI A VIURE MILLOR

 
L'associació va ser creada a l'any 2010 sense ànim de lucre amb la finalitat de promoure l'ús i la divulgació de la música com a eina de rehabilitació i de formació, promovent diferents programes en teràpia musical i metodologia musical.
 
Obté el Premi Ramón de Teserach 2016 atorgat per la Fundació Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears.

QUÈ FEM?

Busquem potenciar el desenvolupament global de la persona a través de la música i afavorir la integració social.

 

COM HO FEM?

Programes en MÚSICA i SALUT on l'ús de la música permeti expressar-se amb ella, desenvolupar capacitats musicals i no musicals, socials, emocionals, i influenciar en el benestar i qualitat de vida.

 

Els nostres programes en MUSICOTERÀPIA promouen l'ús i la divulgació de la música com a teràpia en ENVELLIMENT SALUDABLE, SALUT MENTAL, EDUCACIÓ ESPECIAL.

Programes de RECERCA per mostrar els efectes de la música i de la teràpia musical i puguin implementar-se de manera global en un marc d'aplicació específic en la millora en el benestar.

 

L'associació promou la DIFUSIÓ MÈTODES MUSICALSSuzuki, Dalcroze, Orff, que ajudin a desenvolupar una formació integral activa, creativa i humanista en àmbits socials i d'educació.

20160818_105733-recorte 2022.jpg